banner913
banner932
banner1012

Bu nasıl vicdansızlık?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı hayvan dostu vatandaşlarımız, dün sabahleyin Lefkoşa’da Metropol Süpermarket arkasındaki park yerinde karşılaştıkları fotoğraftaki manzara karşısında adeta şok olduklarını dile getirerek sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Bu nasıl vicdansızlık?

banner971

Metropol Süpermarket arkasındaki park yerinde büyük bir karton kutu içinde bulunan 10 civarında yavru köpeğin adeta can çekişir vaziyette olduklarını dile getiren vatandaşlarımız, hemen karton kutuyu açarak onlara süt ve su verdiklerini kaydettiler.

Bu yavru köpeklerin neredeyse daha gözlerinin açılmadığını aktaran vatandaşlarımız bu köpecikleri buraya bırakanlara seslenerek “Siz nasıl insanlarsınız? Nasıl bir memleket olduk. Vicdan yoksunu gösteriş meraklısı binlerce insan.  Sütten kesilmemişler bile, minicik, savunmasız bir şekilde Metropol Markettin park yerine bırakıldılar” diyerek isyan ettiler.

Bazı insanların çok vicdansız olduklarını ifade eden duyarlı vatandaşlarımız, bu yavru köpeklerin bu şekilde etrafa bırakılmasının kabul edilmez bir olay olduğunu vurguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.