banner913
banner932
banner1012

Bu nasıl bir taşıma?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz, ülkemiz trafiğinde herkesin canı elinde yollarda ilerlediğini söyleyerek, bize gönderdikleri fotoğrafla isyanlarını paylaştılar.

banner974
Bu nasıl bir taşıma?

banner971

Fotoğrafta görülen araç ve üzerinde taşıdığı kamyonetle önceki gün Girne – Lefkoşa anayolu üzerinde karşılaştıklarını söyleyen vatandaşlarımız, “Bu nasıl bir araç taşıma, kendinden daha büyük bu aracı taşımaya çalışıyor ancak, hurda araç kamyonetin üzerinde asılı bir vaziyette görülüyor. Üstelikte Girne yokuşunda ilerliyor. Bağlı olduğu halat koptuğu anda bir felaket kaçınılmaz olabilir” diye sitem ettiler.

Bu araçları yollarda bir polisin hiç mi görmediğini sorgulayan vatandaşlarımız “Nerde polis kontrolü. Sadece akşam üstü 3 - 5 spor araba yazarlar” diyerek, bu gibi tehlikeli araçların yollara çıkmaması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.