banner913
banner932
banner1012

“Bu nasıl bir randevu sistemi?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkede bakanların veya devlette yetkili kişilerin yaptıkları açıklamaların artık inandırıcılığını yitirdiğini ifade ederek bunun sebebini bizlerle paylaştı.

banner974
“Bu nasıl bir randevu sistemi?”

banner971

Vatandaşımız geçtiğimiz gün Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden randevu aldığını ancak dün randevu saatinde gittiği zaman kendisine sıra numarası alması gerektiğinin söylendiğini dile getirerek, bu duruma isyan etti.

Vatandaşımız bize gönderdiği bir fotoğrafla devlet yetkililerine seslenerek “Bu halkın aklıyla dalga geçmeyi bırakın artık! Neymiş artık sağlıkta randevulu sisteme geçmişler! Dün (önceki gün) aradım ortopedi için 10:45’e randevu aldım. Bugün (dün) hastaneye geldim bakınmak için bana sıra numarası alıp kayıt işlemi yapmam gerektiği söyleniyor. Siz söyleyin nasıl bir randevu sistemidir bu!” diyerek sitemini dile getirdi.

Yetkililerin yapamadıkları şeyleri yapıyormuş gibi gösterip halkla dalga geçilmemesi gerektiğini söyleyen vatandaşımız, günü geldiğinde bunun hesabını sandıkta ödeyeceklerini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.