banner913
banner932
banner1012

Bu nasıl bir anlayış?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Hamitköy sakini Hüseyin Özzeki isimli vatandaşımız, Lefkoşa Mezarlığı’ndaki oğlunun mezarını ziyarete gittiğinde karşılaştığı manzara karşısında şok olduğunu aktararak bununla ilgili isyanını bizlerle paylaştı.

banner974
Bu nasıl bir anlayış?

banner971

Özzeki “Rahmetli oğlumu ziyarete gittim. Mezarın başında bulunan sapasağlam ağacı kökten kesmişler. Diğer ağacın da üç büyük dalından ikisini kesmişler” diyerek bu duruma çok kötü sinirlendiğini ifade etti.

Kabrin bakımını yapan arkadaşı çağırıp bu ağaçların kim bu şekilde sorduğunu belirten vatandaşımız, ancak bakımı yapan görevlinin kendi kesmediğini söylemesi üzerine,  Belediyenin mezarlık amirini arayıp sorduğunu, ancak onun da bilgisinde olmadığını öğrendiğini söyledi.

“Zaman zaman yola sarkan dalları kesip temizlerdim, geçenleri rahatsız etmesin diye. Canı öyle çekti diye kesen geri zekalı kim? Bu nasıl bir duygudur, ağacın hayatına son vermek?” diyen vatandaşımız, bunu yapan kimse karşısına çıkmamasını tavsiye ederek bunun kabul edilemez bir hareket olduğunu kaydetti.

Her geçen gün yok olan doğamıza bir ağaç yetiştirmek için seneler geçtiğine dikkat çeken vatandaşımız, bir çırpıda bir ağacın kökten kesilmesinin anlaşılır bir durum olmadığını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.