banner913
banner932
banner1012

Bu memlekette tank sürmek lazım tank!

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla ülkedeki yolların durumunu gözler önüne serdiklerini belirterek, sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Bu memlekette tank sürmek lazım tank!

banner971

Fotoğrafta görülen yolun Güvercinlik - Mağusa Anayolu üzerindeki, Güvercinlik Ten-Ten fabrikası arasındaki kısa yol olduğunu belirten vatandaşlarımız, “Tam bir rezalet, kavşakta yıllardır yığılı beton artıkları, yol içerisindeki beton lapaları ve derinliği 10-15 santimi bulan golimbolar (çukurlar) bulunuyor” dediler.

Bu durumun ülkenin her yerinde böyle olduğunu vurgulayan vatandaşlarımız, Karpaz’dan Yeşilırmak’a kadar her yerde yolların çukur olduğunu iddia ettiler.

Özellikle alçak taban ve jantlı araba sürücülerinin dikkat etmesi gerektiğini kaydeden vatandaşlarımız “Canımız avcumuzda gidip geliyoruz. Bu memlekette tank sürmek lazım tank! Başka türlü bu yollardan sağ çıkmak mümkün olmayacak” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.