banner913
banner932
banner1012

Bu kafayla siz Maraş’ı açsanız ne olacak?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, geçtiğimiz gün gittiği Mağusa’daki Su İşleri Dairesi binasının halinin içler acısı olduğunu belirterek, bu konudaki sitemlerini dile getirdi.

banner974
Bu kafayla siz Maraş’ı açsanız ne olacak?

banner971

 

Su kuyusu açmak için izin almak amacıyla Mağusa’daki Su İşleri Dairesi binasını bulmak için gittiği yerde büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını anlatan vatandaşımız, "İlk gördüğümde kullanılmayan bir daire zannettim. Fakat arka bahçesine baktığımda personellerin arabalarını ve kendilerini gördüm” diyerek şaşkınlığını paylaştı.

45 yıldır sanki de bir çivi çakılmamış gibi duran bu dairenin durumuna sitem eden vatandaşımız yetkilileri ve devlet yöneticilerine gönderme yaparak “Bu kafayla siz Maraş’ı açsanız ne olacak? Maraş demişken en güzeli Holywood'a kiralansın film çekimleri için geliri ile de yolları onarırlar." diyerek sitemlerini paylaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.