banner913
banner932
banner1012

Bu kadar bencil ve düşüncesiz olmayın

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, bize gönderdiği fotoğrafla adeta isyan etti. Vatandaşımız, böyle duyarsızlık ve umursamazlığın kabul edilemez olduğunu belirterek isyanını dile getirdi.

banner974
Bu kadar bencil ve düşüncesiz olmayın

banner971

 

Fotoğrafını gönderdiği aracın sahibinin nasıl bir kafada olduğunu anlayamadığını ifade eden vatandaşımız “Bu aracın sahibini tebrik ediyorum. Yani cidden bu kadarında pes. 30 dakika bekledim. Daha sonra polisi aradım ancak hiç ses seda çıkmadı. Yani bu kişi kimse herhalde kendini kral zannediyor” dedi.

İnsanların yalnızca kendilerini düşünmemesi gerektiğini ifade eden vatandaşımız, “Ya ansızın acil bir şey olsaydı ne olacaktı. Bu kadar bencil ve düşüncesiz olmayın lütfen” diyerek sözlerini tamamladı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.