banner913
banner932
banner1012

Bu işkence ne zaman bitecek?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız bize gönderdikleri bir fotoğrafla son zamanlarda, artarak büyüyen trafik çilesiyle ilgili görüşlerini ve bazı saygısız sürücüler ile ilgili düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Bu işkence ne zaman bitecek?

banner971

Vatandaşlarımız fotoğrafta görülen trafik yoğunluğunun hafta için her gün sabah karşılaştıkları bir manzara olduğunu ifade ederek “Demirhan’dan Erülkü çemberine doğru ilerlerken her sabah 7-8 arası en az 2 kilometrelik bir araba kuyruğu ve trafikte Çin işkencesi yaşanıyor” dediler.

Bu arada fotoğrafta görülen uzaktaki üçüncü şeritte olan araç ile ilgili de sitemlerini bizlerle paylaşan sürücü vatandaşlarımız “Bir de böyle saygısız ve ahlak yoksunu açıkgözler sol şeridi alıp bütün insanları enayi yerine koyarlar” diyerek bu sürücü gibilerini kınadıklarını ifade ettiler.

Özellikle uzun kuyruklar oluştuğu sabah trafiği işkencesinin ne zaman sona ereceğini sorgulayan vatandaşlarımız, yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.