banner913
banner932
banner1012

Bu hilkat garibesi inşaata kim izin verdi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı doğasever vatandaşımız, geçtiğimiz günlerde gittikleri ülkemizin en şirin ve sessiz yerleşim yerlerinden olan Karaman yani Karmi’de karşılaştıkları fotoğraftaki beton bina ile ilgili görüşlerini bizlerle paylaşarak sitem ettiler.

banner974
Bu hilkat garibesi inşaata kim izin verdi?

banner971

Vatandaşlarımız, Karmi’nin doğal, korunmuş, emsalsiz dokusunun ortasında bu hilkat garibesi betonun ne işi olduğunu sorgulayarak “Bu betona kimler, neden izin verdi?” dediler.

Yeni inşa edilen bu betonun etrafındaki veyahut sokağındaki neredeyse bütün evlerin satılık olmasının nedeni bu hilkat garibesi olabileceğini ifade eden vatandaşlarımız, Karmi’nin büyük çoğunluğunun yabancılardan oluştuğunu belirtiler.

Sessiz, sakin ve çok uzun yıllar önce yapılmış evlerin bulunduğu Karmi’de yeni yapılaşmaya izin verilmemesi gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Bu bölgenin özelliği yeşili ve huzurudur. Bunun için yetkililer böyle yapılara izin vermemelidir” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.