banner913
banner932
banner1012

Bu hayvanları avcılar değil yanlış zirai ilaçlar öldürdü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı doğasever vatandaşlarımız geçtiğimiz gün bir arkadaşlarının ilettiği fotoğrafı bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Bu hayvanları avcılar değil yanlış zirai ilaçlar öldürdü

banner971

Fotoğrafta görülen ölü tavşanların Güzelyurt bölgesindeki Zümrütköy’de bir tarla kenarında bulunduğunu ifade eden doğasever vatandaşlarımız, bu tavşanların zirai ilaçlamadan dolayı öldüklerini belirttiler.

"Bu hayvanlar Zümrütköy’de tarla kenarında bulundu .Üzerlerinde saçma iz yok belli ki zehirlendiler.. Zirai ilaçlamada kontrol olmazsa bizim de sonumuz bu tavşanlar gibi olacak” diyen vatandaşlarımız yanlış ilaçlamalardan dolayı doğanın ve insanoğlunun mahvolduğunu iddia ettiler.

“Allah bilir kaç tane daha olü hayvan var o bölgede. Çok iddialıyız avcının vurduğunun 10 katı kadar kontrolsüz ilaçlama yüzünden hayvan ölüyor." diyen doğasever vatandaşlarımız, bilinçsizce ilaçlamanın önüne geçilmesi için mutlaka eğitimin şart olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.