banner913
banner932
banner1012

Bu görüntüler hiç bitmeyecek mi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde tüm uyarılara rağmen bazı kendini bilmezlerin her tarafa çöplerini ve molozlarını attığını ve ortaya fotoğraftaki gibi kötü görüntülerin çıktığını belirterek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Bu görüntüler hiç bitmeyecek mi?

banner971

 

 

Özellikle son zamanlarda başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere birçok sivil toplum örgütünün çevre temizliği konusunda açıklama ve eylemler yapmasına karşın halen daha fotoğraftaki gibi görüntülerin ortaya çıktığına dikkat çeken vatandaşlarımız, bu görüntülerden utandıklarını kaydettiler.

Bu çöp ve moloz yığınlarının Yeni Boğaziçi bölgesinde Eyva Restaurant yakınlarındaki bir sokaktan çekildiğini ifade eden vatandaşlarımız “Bölgeye her hafta çöp kamyonları gelerek çöpleri alınmasına karşın maalesef bazı duyarsız kişi veyahut kişiler ellerine ne geldiyse yol kenarına bırakmışlar. Sonuç olarak da bu kötü görüntüler ortaya çıktı” dediler.

Bu duyarsızlığın sebebini anlamakta güçlük çektiklerini söyleyen vatandaşlarımız “Acaba bu çöp ve molozları atanların evlerinin içi de böyle mi çok merak ediyoruz” diyerek sitem ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.