banner913
banner932
banner1012

Bu görüntüler Girne’ye yakışmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bulunan gerek öğrenciler gerekse yabancı işçilerin çevreyi kirlettiklerini iddia ederek bize gönderdikleri bir fotoğrafla isyanlarını paylaştılar.

banner974
Bu görüntüler Girne’ye yakışmıyor

banner971

 Fotoğrafta görülen yerin Girne’de Mete Adanır Caddesi üzerinde bulunan Serena Butik önü olduğunu söyleyen vatandaşlarımız “Fotoğrafta da görüldüğü gibi geceleri buralarda vakit geçiren gerek öğrenci gerekse yabancı işçiler yediklerini, içtiklerini çevreye bırakıp gidiyorlar. Sonuç olarak da her taraf çöpe dönüyor. Bu her gece böyle” diye konuştular.

Kaldırımlara bırakılan bu molozların neden etrafta olan çöp kutularına konulmadığını sorgulayan vatandaşlarımız, “Bir turizm kenti için bu görüntüler hiç hoş değil. Buraya ilk kez gelen bir kişi bu görüntüleri gördüğü zaman bir daha buralara gelmek istemez” diyerek Girne yakışmayan bu görüntülerin önüne geçmek için uyarıcı tabelalar konulması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.