banner913
banner932
banner1012

Bu görüntüler Atatürk Spor Kompleksi’ne yakışmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizin en önemli spor alanlarından biri olan Lefkoşa’daki Atatürk Spor Kompleksi içerisindeki Kapalı Spor Salonu’nun iki farklı yüzü olduğunu belirterek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla bu duruma dikkat çektiler.

banner974
Bu görüntüler Atatürk Spor Kompleksi’ne yakışmıyor

banner971

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun güneye bakan anayol tarafının çiçek gibi bakımlı olduğunu aktaran vatandaşlarımız, ancak kuzey tarafında fotoğrafta görülen alanın ise adeta çöplüğe döndüğünü iddia ettiler.

Fotoğrafta görüldüğü gibi ağaçların kuruyan dallarının aylardır temizlenmemesi nedeniyle çok kötü bir görüntünün ortaya çıktığını söyleyen vatandaşlarımız, “Bu bölgeden kim sorumlu bilmiyoruz ama bu görüntüler bu tesislere yakışmıyor. Avrupa’da böyle alanlar hem bakımlı hem de çok kullanışlıdır. Bizde ise atıl vaziyette” diyerek sitem ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.