banner913
banner932
banner1012

Bu gibi araçlara zabıta nasıl ceza kesebilir?

banner1020

banner974
Bu gibi araçlara zabıta nasıl ceza kesebilir?

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz, geçtiğimiz gün Lefkoşa trafiğinde karşılaştıkları Arap plakalı bir aracın fotoğrafını çekerek bize göndererek sitem ettiler. 

Ülkemizde fotoğrafta görülen araç gibi yabancı plakalı araçların yollarda arı gibi dolaştıklarını dile getirerek, bu araçların sürücülerine yanlış park yaptıkları zaman nasıl ceza kesildiğini sorguladılar.

Plakaları Arapça yazılı bu veya benzeri araçların yanlış park nedeniyle zabıtalarca park cezası kesilmeye çalışılsa aracın plakasını nasıl yazacaklarını sorgulayan vatandaşlarımız “Bu veya benzeri plakalı araçların ülkeye girdikten sonra plakalarının değişene kadar ülkemizde seyahat etmemeleri gerekmez mi?” diye sorguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.