banner913
banner932
banner1012

Bu fotoğraf, insanımızın düştüğü durumun özeti

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan bize ulaşan bir vatandaşımız, gönderdiği fotoğrafla ülkemizin ne duruma geldiğini sorgulayarak sitemini bizlerle paylaştı.

banner974
Bu fotoğraf, insanımızın düştüğü durumun özeti

banner971

 

Mağusa sakini vatandaşımız, fotoğrafta görülen adamı birkaç kezdir farklı bölgelerde çöp konteynerlerinden bir şeyler toplarken gördüğünü iddia ederek “Bu da gerçekler. Bu adamı daha önce Karakol bölgesinde çöpten bir şeyler toplarken gördüm. Dün sabah da Eski Lemar yakınında Baykal Bölgesinde çöpten bir şeyler topluyordu” dedi.

Bu adamın çöpten ne topladığını tam bilmediğini ifade eden vatandaşımız, ancak ekonomik kriz nedeniyle insanımızın düştüğü durumun bu olduğunu belirtti.

Bu görüntülerin gün geçtikçe artacağından endişelendiğini söyleyen vatandaşımız, ülkedeki pahallılığın insanların belini büktüğünü sözlerine ekledi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.