banner913
banner932
banner1012

Bu dolmuşlara park edecek alan neden gösterilmiyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne sakini vatandaşlarımız, Girne’nin merkezinde fotoğraftaki gibi park yapan dolmuşlarla ilgili sitem ederek bu dolmuşlara gereken cezanın neden kesilmediğini sorguladılar.

banner974
Bu dolmuşlara park edecek alan neden gösterilmiyor?

banner971

 

Girne merkezindeki Colony Hotel karşısında bulunan Bozkırlı Sokağın fotoğraftaki gibi her zaman dolmuşlar tarafından işgal edildiğini ifade eden vatandaşlarımız  “Fotoğrafta görüldüğü gibi maalesef dolmuşlar yol ici park yapıyor. Zaman zaman ise kaldırıma park yapıyorlar. Yol içine park yaptıkları zaman trafiği engelliyorlar. Kaldırma park yaptıklarında ise yayalar zor anlar yaşıyorlar” dediler.

Bu dolmuşlara park edebilecekleri bir park alanı neden gösterilmediğini de sorgulayan vatandaşlarımız “Gerçekten aldığı maaşı hak eden bir yetkili var mı? Bu şekilde park yapan dolmuş şoförlerine neden gerekli caydırıcı cezalar verilmiyor? Ya da neden bu dolmuşlara park edecekleri park alanları gösterilmiyor " diyerek yetkilileri göreve davet ettiler. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.