banner913
banner932
banner1012

“Bu direğin birinin başına düşmesi mi bekleniyor?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, ülkede bazı şeylerin oluruna bırakıldığını ve bu nedenle birilerinin canı yanmadan bir konuya veya olaya müdahale edilmeme alışkanlığının oluştuğunu iddia ederek bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
“Bu direğin birinin başına düşmesi mi bekleniyor?”

banner971

Fotoğrafta görülen sokağın Lefkoşa’da Surlariçi bölgesindeki Kuru Çeşme Sokak olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Bu fotoğrafta da görüldüğü gibi aydınlatma lambasının olduğu elektrik direği neredeyse 30 derecelik bir açıyla eğildi. Ansızın bu direğin birilerin üzerine düşerse hiç şaşırmayın” diyerek sitem ettiler.

Buradaki olayı hiç kimsenin mi görmediğini sorgulayan vatandaşlarımız, "Herhalde oy istemek için gelenler bir daha gelmediği için kimse bu olayı görmüyor. İlla ki birilerinin üstüne mi düşmesini bekliyorlar?" diye konuştular.

Surlariçi bölgesinde ara sokakların her geçen gün kaderine terk edildiğini iddia eden vatandaşlarımız, ana cadde dışındaki sokaklarda yolların çöktüğünü kaldırımların işgal edildiğini belirterek, bölgenin tümüyle elden geçmesinin şart olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.