banner913
banner932
banner1012

Bu direğe toslayıp ölmeyen herkes kutsanmıştır

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, dün gittikleri Girne’ye bağlı Doğanköy’de karşılaştıkları fotoğraftaki durum ile ilgili sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Bu direğe toslayıp ölmeyen herkes kutsanmıştır

banner971

"Girne Ciklos’tan Doğanköy’e inerken bu direğe toslayıp ölmeyen herkes kutsanmıştır. Bu ne saçma bir şey. Ölüm tuzağıdır" diyen vatandaşımız, fotoğrafta görülen bu elektrik direğinin kimin tarafından veya ne zaman buraya dikildiğini merak ettiklerini ifade etti.

Bu bölgeyi bilmeyen ve geceleyin burada dolan bir sürücünün bu direğe çarpmamasının mucize olduğunu söyleyen vatandaşımız “Yani eskiden gelişmemiş ülkelerde böyle durumlar olduğu için gülüyorduk. Ancak şu anda gördüklerimiz karşısında bizim de onlardan bir farkımız olmadığını görüyoruz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.