banner913
banner932
banner1012

Bu davranış bir yardım kuruluşuna yakışmadı

Ayaklı Gazete’ye ulaşan, bir çevre dostu vatandaşımız dün öğleden sonra karşılaştığı fotoğraftaki durum nedeniyle oldukça moralinin bozulduğunu söyleyerek, bu duyarsızlığı bir yardım kuruluşunun yapmasının kabul edilir olmadığını ifade etti.

banner974
Bu davranış bir yardım kuruluşuna yakışmadı

banner971

 

Vatandaşımız, fotoğrafta görülen van aracın bir yardım derneğine ait olduğunu belirterek “Fotoğrafta görüldüğü gibi yardım kuruluşuna verilen bazı eşyalar van araç içerisinden Haspolat-Taşkent arasında yol kenarında bir yerde oluşturulan çöplük alana bırakıldı” dedi.

Bunun bir yardım kuruluşuna yakışır bir hareket olmadığını ifade eden vatandaşımız, “Eğer işe yaramıyorsa, neden gidip bir hurdacıya verilmedi de doğaya bırakıldı anlamak mümkün değil” diyerek isyanlarını bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.