banner913
banner932
banner1012

Bu çukurları gören yok mu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Lefke bölgesinden ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen yerin Gemikonağı sahil yolu olduğunu belirterek, bu şekil çok büyük tehlike arz ettiğini kaydettiler.

banner974
Bu çukurları gören yok mu?

banner971

Duyarlı vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen kaldırımlardaki çukurların neredeyse iki aydan fazla bir zamandır bu durumda olduğunu belirterek, burada gece aydınlatma lambalarının da yanmadığına dikkat çektiler.

Hem çukurların derinleştiğini hem de burada aydınlatma lambalarının çalışmadığını bu nedenle her an birilerinin bu çukurlara düşebileceğine dikkat çeken vatandaşlarımız, “Bu delikler büyük bir ihtimalle, denizin sahile çarpası sonucunda alttaki dolguyu oymasıyla meydana geldi. Ama iki aydır bu şekilde hiçbir önlem alınmadan kalması bir kazaya davetiye çıkarmaktır. Yoksa bu çukurları gören kimse yok mu?” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.