banner913
banner932
banner1012

"Bu çirkef içinde süt üretimi nasıl olur?"

banner1020

banner974
"Bu çirkef içinde süt üretimi nasıl olur?"

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, bize gönderdikleri fotoğraflarla ülke hayvancılığının ne durumda olduğunu gözler önüne sordular.

“Uyan KKTC halkı, içtiğimiz, içirdiğimiz sütler işte bu şekilde üretim yapılarak mutfağımıza geliyor” diyen vatandaşlarımız, bu fotoğrafları Serdarlı Belediyesi’ne bağlı Gönendere köyünde çektiklerini kaydettiler.

Bu şekilde yapılan hayvancılığın sofralarımıza Koop Süt olarak geldiğine dikkat çeken vatandaşlarımız, “Görüldüğü gibi hayvanlar adeta bataklığın içinde yaşıyorlar. Bu ortamda nasıl verimli bir hayvancılık yapılır ve dezenfekte süt üretimi sağlanır çok merak ediyoruz” diye konuştular.

Ülkemizde yağmurların çok bereketli şekilde devam ettiğini ancak fotoğraflarda görüldüğü gibi bazı hayvancıların bu yağmurlardan dolayı mağdur olduğunu kaydettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.