banner913
banner932
banner1012

“Bu arazi geri alındı mı?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde yaz aylarında gündem olan Serdar Denktaş’ın ailesine ve Resmiye Eroğlu’na verilen kamu arazileri konusunda son durumun ne olduğunu sorgulayarak bu konuda hükümetten bir açıklama istediler.

banner974
“Bu arazi geri alındı mı?”

banner971

Vatandaşlarımız, özellikle ülkemizin en değerli noktalarından biri olan Lefkoşa’daki eski KTHY binası yanındaki arsaların ne olduğunu sorguladılar.

Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun kızı olan Resmiye Eroğlu’nun adına kayıtlı şirkete Bakanlar Kurulu ile verilen arazinin yine Bakanlar Kurulu tarafından verilme kararının iptal edilip edilmediğini sorgulayan vatandaşlarımız “Kamuoyu Başbakan Özgürgün’den hükümet adına bir açıklama bekliyor. Edilmediyse gerekçesini söylesin” dediler.

Vatandaşlarımız bu konuda daha önce bir muhabirin Resmiye Eroğlu’na söz konusu arazi ile ilgili çıkan haberlerle ilgili sorusuna ‘ben de sizin gibi basından duydum şirketime verildiğini’ dediğini hatırlatarak son durum konusunda açıklama beklediklerini kaydettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.