banner913
banner932
banner1012

Bu aracın lastikleri acaba altından mı?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir duyarlı vatandaşımız, bazı araç sürücülerinin çok bencil olduğunu veya hiç kural bilmediğini dile getirerek bize gönderdikleri fotoğrafla isyan etti.

banner974
Bu aracın lastikleri acaba altından mı?”

banner971

 

 

Fotoğrafta görülen kaldırımdaki aracın Mağusa’daki Barış Gücü yerleşkesinin karşısında olan bir betting salonun dibi olduğunu belirten vatandaşımız, araç sürücüsünün bu şekilde kaldırıma park etme hakkını kimden bulduğunu sorguladı.

Bu araç sürücüsünün ikinci defadır ayni şekilde kaldırım üzerine park ettiğini söyleyen duyarlı vatandaşımız, “Hemen dibinde boş park yeri olmasına rağmen yine de kaldırıma park etti. 3-4 gün önce yine ayni şekilde park ettiydi. Dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim” dedi.

Kendisinin merak ettiği konunun bu hakkı nerden bulduğu olduğunu söyleyen duyarlı vatandaşımız “Merak ettiğim şu ki bu aracın lastikleri acaba altından mı? Yoksa gendi altın … mı düştü? Gamsızlıkta bana necilikte kendini özel ve bulunmaz zannetmekte son nokta” dedi.

Kaldırımların yayalar için olduğunu unutmamak gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşımız, unutanlara ise hatırlatmak gerektiğiniz sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.