banner913
banner932
banner1012

Bu aracı gören zabıta yok mu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan vatandaşımız, bize gönderdiği bir fotoğrafla sitemlerini paylaştı.

banner974
Bu aracı gören zabıta yok mu?

banner971

Vatandaşımız, fotoğrafta görülen aracın mahallerinde yaklaşık 10 gündür yarı kaldırımda yarı yolda durduğunu ve kimsenin gelip bu aracı çekmediğini ifade etti.

Fotoğrafta kaldırımı kullanan yayaların bu araç nedeniyle yola inerek buradan geçmek durumunda kaldığını ve bu nedenle de zaman zaman ezilme tehlikesi atlattıklarını belirten vatandaşımız, ayrıca yolu kullanan araç sürücülerinin de karşıdan gelen araçlarla bu araçtan dolayı kaza tehlikesi atlattığını iddia etti.

Bu yolu hiçbir zabıta veya trafik polisinin kullanıp kullanmadığını merak ettiğini dile getiren vatandaşımız, “Anlaşılan bu aracın sahibi araç bozulduğu için onu bırakıp gitti. Ancak bu aracı hiçbir zabıta veya trafik polisi görmüyor mu? Bu aracın tehlike arz ettiğinin kimse farkında değil mi?” diyerek sorguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.