banner913
banner932
banner1012

“Bu araç sahibinin ayrıcalığı ne?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan vatandaşlarımız, ülkede bazı kişilerin korunduğuna inanmaya başladıklarını dile getirerek, bize gönderdiği fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
“Bu araç sahibinin ayrıcalığı ne?”

banner971

Vatandaşlarımız, “Fotoğrafta görüldüğü gibi bu araba abartısız tam 4 saat kaldırımın üzerinde park edilmiş halde kaldı” diyerek bu araç sahibinin Girne’nin en işlek caddelerinden biri olan Reşat Kuyumcu önünde Ordu Pazarı’nın aşağısındaki kaldırımın üzerinde saatlerce kalma cesaretini kimden bulduğunu sorguladılar.

İki defa polisi aradıklarını ne gelen ne giden olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, bu araç ayrıcalığının ne olduğunu sorguladılar.

Bu kaldırımın üzerine başka bir vatandaşın külüstür arabasını park etmiş olsaydı polisin hemen gelip ceza keseceğini savunan vatandaşlarımız “Yani sonra korsan memleket deyimce gücüne gider milletin. Neden bu araç sahibi aracını o kaldırımdan hemen çekmeyerek saatlerce orada tuttu anlamak mümkün değil” diyerek isyanlarını dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.