banner913
banner932
banner1012

“Bu adada paran kadar insansın”

banner1020

banner974
“Bu adada paran kadar insansın”

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizdeki çarpık kamu düzeninden yana dert yanarak görüşlerini bizlerle paylaştılar.

“Hiçbir devlet dairesi düzgün çalışmıyor. Oy karşılığı torpille ise alınmış memurlar. Ay dolsun maaş gelsin. Ne denetleyen var ne de bir düzen var. Politikaya geldiğinde de mangalda kül bırakmazlar” diyen vatandaşlarımız, hep merak ettikleri konunu neden bu düzeni değiştirecek birileri çıkmadığını sorguladılar.

Herkesin hayatından memnun mu yoksa bir ölü toprağı mı var toplumun üzerinde diye sorgulayan vatandaşlarımız, “Zenginin yaptığı hırsızlığa yolsuzluk, fakirin yaptığı hırsızlığa hırsızlık deniyor. Anlaşma olmasın Rumlar bütün toprakları istiyor diye bağıranlar ha bire ceplerini yolsuzluk paralarıyla dolduruyorlar. En güzel plajları en güzel toprakları para babalarına, kumar işletmecilerine mafyalara veriyorlar” diye konuştular.

Adada mafya ve devlet beraber omuz omuza hareket ettiğini savunan vatandaşlarımız, Suriye’den adam kaçakçılığının en tepesinde emekli polisler olduğunu, Her türlü pis işin arkasında bir bakan milletvekili ya da müdür olduğunu iddia eden vatandaşlarımız “Bu yüzden anlaşma istemiyorlar. Bu kurdukları kara düzenin bozulmasını istemiyorlar. O kadar çok gece kulübü ve casino var ki. Kara para aklamak adanın en büyük sektörü haline geldi. İşçi hakki yok. İnsan hakkı yok. Bu adada paran kadar insansın. Paran kadar değer görürsün. Paran yoksa değerinde yok…” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.