banner913
banner932
banner1012

“Böylesi ancak bizim ülkede olur”

banner1020

banner974
“Böylesi ancak bizim ülkede olur”

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizin her yönüyle tam bir tuhaflıklar ülkesi olduğunu dile getirerek, geçtiğimiz gün gittikleri bir inşaat alanında rastladıkları fotoğraftaki görüntü karşısında adeta şok olduklarını dile getirdiler.

Vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen karkas inşaatı devam eden yerde kolon genişliği yaklaşık 50 santim olan kolonun üzerine konulan neredeyse yarım tonluk tuğladan oluşan bloğun her an düşebileceğini herkesin görebilmesine karşın, inşaat işçilerinin halen daha çalışmaya devam ettiğini kaydettiler.

Tuğla bloğunun herhangi bir yere tutturulmadığını sadece kolonun üzerinde durduğunu yineleyen vatandaşlarımız “Böylesi işler sadece bizim ülkemizde olur. Yarım inşaat bile olmayan bir inşaatta bu şekilde iş güvenliği olmayan bir yerde çalışan işçilerin de hiç mi aklı yok anlamadık” diyerek sitem ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.