banner913
banner932
banner1012

Böyle sorumsuzluk olmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne sakini bir vatandaşımız, bize gönderdiği bir aracın kaldırım üzerine yaptığı park fotosuyla sitemlerini bizlerle paylaşarak böyle bir anlayışın kabul edilemez olduğunu ifade etti.

banner974
Böyle sorumsuzluk olmaz

banner971

Vatandaşımız lüks aracın durduğu yerin Girne Akpınar Çemberi yanı olduğunu belirterek “Fotoğrafta da görüldüğü gibi kaldırım komple kapalı!Çocuklu aileler çocuk arabalarıyla kaldırımdan geçemediğinden yoğun Girne trafiğinde yoldan geçmek durumunda kaldılar!” diyerek bu sorumsuz sürücü nedeniyle birilerinin canının yanabileceğini vurguladı.
Ayrıca tam yaya geçidi önü ve engelli kaldırım giriş-çıkış yeri  olduğuna da dikkat çeken vatandaşımız “Araç sahibi özürlü diye özürlü kaldırım geçiş yerine park etti diye düşünüyorum! Ama aracın üzerinde herhangi bir özürlü işareti de göremedim” dedi.

Böyle sorumsuzca park yapanlar nedeniyle başta yayalar olmak üzere diğer araç sürücülerinin de zor anlar yaşadığını söyleyen duyarlı vatandaşımız, herkesin biraz çevresine karşı sorumluluk sahibi olması gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.