banner913
banner932
banner1012

Böyle sorumsuzluk olamaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Güzelyurt’tan ulaşan bir duyarlı sürücümüz, bazı araç sürücüsü vatandaşlarımızın gerçektende çok sorumsuzca hareket ettiğini ifade ederek bize gönderdikleri fotoğrafla sitem etti.

banner974
Böyle sorumsuzluk olamaz

banner971

 

Fotoğrafta görülen kamyonetin önceki akşam Güzelyurt içinde dolaştığını belirten duyarlı sürücümüz, “Görüldüğü gibi bu kamyonetin arkadaki lambaları çalışmıyor. Karanlıkta birileri hızla ilerlerken bu kamyoneti görmeyerek üzerine çıkmaları an meselesi. Bunun için bende onu uyarmak için yanından geçerken ışıklarının çalışmadığını kenara çekip bakmasını söyledim. Ancak hiç oralı olmayan bu kamyonet sürücüsü ayni şekilde yoluna devam etti” dedi

Kazalara adeta davetiye çıkaran bu gibi sürücülerin yollarda olmaması gerektiğini ifade eden vatandaşımız “Böyle sorumsuzluk olamaz. Herkesin hayatıyla kimsenin oynamaya hakkı yoktur” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.