banner913
banner932
banner1012

Böyle sorumsuzca park edilir mi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, kendini sürücü olarak sanan bazı kişilerin fotoğrafta görüldüğü gibi araçlarını en olmayacak yerlere park ettiklerini belirterek, bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Böyle sorumsuzca park edilir mi?

banner971

Fotoğrafın dün sabah ülkenin en kalabalık trafiğinin olduğu Gönyeli Çemberi yakınlarında çekildiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Sabah saatlerinde oldukça yoğun ve sıkışık olan bu bölgedeki trafik fotoğrafta görülen çift sarı çizgi olan yerde araç park etmesi yasak olmasına karşı park ederek alışverişe giden sürücüler nedeniyle daha da sıkışmakta” dediler.

Girne’ye gidecek olan araç sürücüleri için açılan soldaki ek yolun başlangıcına park ederek alışverişe veya kahve içmeye giden bu sürücünün yaptığının kabul edilmez olduğunu söyleyen sürücülerimiz, “Bu araç sürücüsü çok mu akıllı, yoksa biz enayimiz anlamadık ama bu sürücünün yaptığı büyük terbiyesizliktir. Böyle araç sürücülerini trafik akışını engelledikleri için cezalandırmak şart” diye konuştular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.