banner913
banner932
banner1012

Böyle saygısızca park olmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir Lefkoşa sakini vatandaşımız, önceki gün mesai çıkışı otopark yerinde yaşadığı sıkıntıyı bizlerle paylaşarak sitem etti.

banner974
Böyle saygısızca park olmaz

banner971

Vatandaşımız “Mesai çıkışıydı. İki ayrı adreste beni bekleyen evlatlarımı almak için park yerindeki aracıma yöneldim. "Terbiyesizin" biri aracımın önüne park etti. Üstelik sadece benim aracımı değil, bir başka aracın çıkışını da engelleyecek şekilde... Çift sarı çizgiyi de dikkate almadan, yolun içine” diyerek bunun bize gönderdiği fotoğrafta da görülebileceğini kaydetti.
Kendisinin hemen Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi'ni aradığını ve GN 543 plakalı aracı şikayet ettiğini ancak araç sahibine ulaşılamadığını belirten vatandaşımız “Ancak iki polis memuru bulunduğum adrese geldi. Çekici çağırdı. Derken çevreden iki kişi yanımıza geldi. O aracın kapısını açmaya çalıştılar. Kilitli olunca yanımızdan ayrıldılar. Biz çekicinin gelmesini beklerken bu sefer bir araç yanımızda durdu. Belli ki öncesindeki iki kişi o aracın sahibine haber vermiş. Polise ehliyetini ibraz ettikten sonra aracını ileriye park etti. Bir buçuk saatlik çileden sonra evlatlarımı almak için yola çıktım. Polis de o araç sürücüsü aleyhinde işlem başlattı.” dedi.
Bu araç sürücüsünün saygısızlığı yüzünden sadece bir buçuk saat bekletilmediğini, bunun yanında iki trafik polisinin de meşgul edildiğini vurgulayan vatandaşımız en önemlisinin ise iki küçük çocuğun okullarında babalarını beklemek zorunda kaldığını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.