banner913
banner932
banner1012

Böyle projeler uygulamaya konulmalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir öğretmen vatandaşımız, ülkemizin neredeyse 12 ayının 11 ayında güneşin parlak yüzünü görebildiğimizi söyleyerek bu güneş enerjisini kullanmak gerektiğini kaydetti.

banner974
Böyle projeler uygulamaya konulmalı

banner971

 

 

Bunun için internette gezinirken karşısına haberi görünce kıskandığını dile getiren öğretmen vatandaşımız Türkiye’nin doğusundaki şirin illerinden biri olan Muş’ta yapılan projeyi görünce hayretler içinde kaldığını ifade etti. Muş Endüstri Meslek Lisesi’nin çatısının güneş panelleriyle kaplandığını ve böylece okulun bütün ihtiyaçlarının bu panellerinden karşılandığını belirten vatandaşımız “Sayın Milli Eğitim ve Kültür Bakanım, Cemal Özyiğit. Bu projeyi görünce kıskandım. Biraz da utandım desem yalan olmaz. Kopyamız aşağıda. Sizin öncülüğünüzde böylesi projeleri ülkemizin okullarında gerçekleştirmemizin şart olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Ülkemizde böyle projeleri hayata geçirmenin şart olduğunu vurgulayan öğretmen vatandaşımız, güneş enerjisini kullanmak gerektiğinin altını çizdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şemi - 6 yıl önce
bir ülkede 7000 euro nun karşılığı tl olarak 30 000 tutarsa ve iki gün içerisinde 7000 euro 45 bine çıkarsa kimse de boyle bişey yapamaz,,dengesiz bie para birimiyle mi yapışacak ..