banner913
banner932
banner1012

“Böyle park yapmakla ne anlıyorlar?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde artan nüfus ve araç sayısı nedeniyle park yapma sorunun gün geçtikçe büyüdüğünü dile getirerek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
“Böyle park yapmakla ne anlıyorlar?”

banner971

 

Özellikle kalabalık iş yerleri veya büyük marketlerin yeterli olmayan park alanlarında fotoğrafta görüldüğü şekilde park eden sürücüler olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, “Bu şekilde park yapan sürücülerin ellerine ne geçtiğini veya ne anladıklarını bilemiyoruz ama, çok büyük bir saygısızlık olduğunu söylemeliyiz” dediler.

Üç araçlık park yerini bu şekilde kapatan sürücünün zevk için mi yoksa park yapmasını bilmediği için mi böyle park ettiğini sorgulayan vatandaşlarımız “Herkes park alanlarında park yaparken, diğer sürücüleri de düşünmelidirler” diyerek herkesi duyarlı olmaya davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.