banner913
banner932
banner1012

“Böyle park etmek ayrıcalık mı?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, özellikle şehir içlerinde araçlarını park yapmak için canlarını yediklerini ancak bazı kişilerin yaptıkları parklarla adeta dünyaların kendilerinin sandığını ifade ederek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
“Böyle park etmek ayrıcalık mı?”

banner971

 

 

Fotoğrafta görülen yerin Lefkoşa’da Kaymaklı bölgesinde bulunan Tren Yolu Polikliniği’nin park yeri olduğunu belirten vatandaşlarımız “Fotoğrafta da görüldüğü gibi bir araç sürücüsü aracını engellilere ait park yerinin bulunduğu park yeri önüne aracını bırakıp gitti. İki engelli park yerine girişi kapattı. Ancak araçta herhangi bir engelli olduğuna dair işaret yoktu” diye konuştular.

Bu araç sürücüsünün amacının ne olduğunu bilmediklerini dile getiren vatandaşlarımız, “Bu arabayı herhalde bir özürlü kullanmıyordu. Zira özürlü biri kullansaydı, düzgün park ederdi. Ama araç sürücüsü herhalde ayrıcalıklı biri” diyerek sitem ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.