banner913
banner932
banner1012

Böyle duyarsızlık olmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde insanların çevreye karşı duyarlılıklarının gün geçtikçe azaldığını gözlemlediklerini dile getirerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Böyle duyarsızlık olmaz

banner971

Bize Lefkoşa’dan ulaşan vatandaşlarımız “Fotoğrafta görülen yer Ortaköy bölgesinde bulunan bir apartmanın önünden çekilmiştir. Fotoğrafta da görüldüğü gibi molozlar yol kenarına bırakıldı. Böyle duyarsızlık olmaz. Sanki de çöplükmüş gibi buraya bırakılan molozlar hem çevre kirliliği hem görüntü kirliliği yaratmakta” dediler.

Bu molozları bırakanların ev sahipleri mi yoksa inşaatı yapan şirket veya kişiler mi olduğunu çok merak ettiklerini dile getiren vatandaşlarımız, “Bu molozlar umarız kısa zaman içinde buradan kaldırılır. Bunun için illaki belediye ekiplerinin yapmasını beklememek gerekir” dediler.

Çevresini kirleten insanların evinin de kirli olduğunu savunan vatandaşlarımız, ülkemize gelen turistlerin bu çevre kirliliğinden dolayı bir daha buraya gelmek istemeyeceğini sözlerine eklediler

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.