banner913
banner932
banner1012

Böyle duyarsızlık olmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir vatandaşımız, ülkemizde duyarsızlığın alıp başını gittiğini dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla adeta isyan etti.

banner974
Böyle duyarsızlık olmaz

banner971

 

“Fotoğrafa çok dikkatli bakın. Biz bu muyuz? Kaldırımdaki araç RHA, kaldırımda gitmesi gereken ise yolun ortasında” diyen vatandaşımız, bebek arabasıyla kadının yolda gittiğine dikkat çekti.
Toplum olarak ne zaman bu kadar duyarsız olduğumuzu sorgulayan vatandaşımız, yayaların veya bisikletlilerin kullanması gereken kaldırımların bu şekilde işgal edilmesinin kabul edilir bir durum olmadığını sözlerine ekledi.

Bu arada kaldırımda park eden aracın RHA olmasının ise ayrı bir mesele olduğunu ifade eden vatandaşımız, bir devlet aracını süren memur veya işçinin bu şekilde park yapmasının kabul edilmez bir durum olduğunu belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.