banner913
banner932
banner1012

Böyle duyarsızlık olmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, Yenişehir Işıkları ile Kızılbaş çemberi arasında yapılan yol çalışmasının oldukça güzel bir çalışma olduğunu ancak bu yolun kenarına park eden bazı sürücülerin nasıl park etmesi gerektiğini bilmediğini ifade ederek, fotoğraftaki gibi park eden sürücü nedeniyle bisikletli kadının mağduriyetini bizlerle paylaştılar.

banner974
Böyle duyarsızlık olmaz

banner971

 

Lefkoşa’daki Orman Dairesi önündeki bisiklet yolunun birçok bisikletli için çok büyük bir kolaylık olduğunu ancak bazı park etmesini veya trafik işaretlerini bilmeyen sürücülerden dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyen vatandaşlarımız “Fotoğraftaki bisiklet süren kadının yerine koydum kendimi. Ne yapacak diye merak ettik... Maalesef bayan bisikletini havaya kaldırıp geçmek zorunda kaldı” dediler.

Bu şekilde duyarsız park eden sürücüler ve insanların cezalandırılması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Ne bisiklet yoluna saygı, ne nizami park, ne kural. Suç çok, ama ceza kesen yok” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.