banner913
banner932
banner1012

“Böyle duyarsızlık olmaz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik her alanda duyarlılığın arttığını ancak bazı kişilerin engellilerin hakları hakkında ya bilinçli olmadıklarını ya da saygısız olduklarını ifade ettiler.

banner974
“Böyle duyarsızlık olmaz”

banner971

Özellikle birçok yerde engelli vatandaşlar için park alanlarında ayrılan yerlerin fotoğraftaki gibi bilinçsiz kişiler tarafından işgal edildiğini dile getiren duyarlı vatandaşlarımız, “Koskocaman tabela ve yerde koskocaman engelli park yeri yazısı olduğunu görmüyor mu?” diye sorguladılar.

Eğer gerçekten de engelli bir kişiyse neden aracında engelli işareti veya plakasında engelli mührü olmadığını sorgulayan vatandaşlarımız, ancak bu kişinin kendini açıkgöz sandığı için buraya park ettiğini ve engelli olmadığını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.