banner913
banner932
banner1012

Böyle avcılık olmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mesarya bölgesinden bir üretici vatandaşımız, bazı kendini bilmez avcılardan dolayı zarara uğradıklarını dile getirerek bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla sitemlerini paylaştı.

banner974
Böyle avcılık olmaz

banner971

Fotoğrafta görülen saçmalanmış ve delinmiş boruların Türkmenköy’ün 250 metre yakınındaki bahçelerden çekildiğini söyleyen vatandaşımız  “Avcılar, büyük  av döneminde avlanma maksatıyla dolaşan sözde avcılar tüfekle hususi olarak borulara ateş açıp deliyor... Polise gidince hayatın tehlikeye giriyor” diye konuştu.

Bu yapılanın büyük bir terbiyesizlik olduğunu ifade eden üretici vatandaşımız “Biz bu boruları alıp bahçemize monte edene kadar canımızı dişimize takıp çalışıyoruz, ancak sözde avcı geçinen kişi veyahut kişiler ise keyif yapmak için borulara ateş ediyor. Böyle sorumsuzluk kabul edilemez. Böyle avcılık olamaz” diye isyan etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.