banner913
banner932
banner1012

“Böyle araçlarla hava kirliliği tavan yapıyor”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı sürücülerimiz, geçtiğimiz gün Lefkoşa’dan Girne’ye giderken rastladığı van aracın etrafa yaydığı dumanı fotoğraflayarak sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
“Böyle araçlarla hava kirliliği tavan yapıyor”

banner971

Ülkemizde zaman zaman mobil olarak eksoz emisyon testlerinin yapıldığını hatırlatan vatandaşlarımız, buna rağmen fotoğrafta görülen araçların nasıl yollarda dolaştığını anlamadıklarını belirttiler.
Her geçen gün ülkemizde yok olan doğayla birlikte artan hava kirliliğine bu gibi eksozlarından kara duman yayan araçların da katkı yaptığını söyleyen vatandaşlarımız “Böyle araçlar yollarda oldukça hava kirliliği daha da artıyor. Bu nedenle Çevre Dairesi daha iyi bir denetim yapmalı” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.