banner913
banner932
banner1012

Böcek ve örümcek istilasına uğradık

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan bir vatandaşımız, son günlerde yaşadıkları bölgenin böcek ve örümcek istilasına uğradığını dile getirerek, evlerinde gördükleri böcek ve örümceklerden dolayı yaşadıkları kabusu bizlerle paylaştı.

banner974
Böcek ve örümcek istilasına uğradık

banner971

"Girne’de Hereke Sokağı’nı örümcekler ve çeşit çeşit böcekler sardı. Bozuk para büyüklüğünde ki sivrisinekleri saymıyorum bile” diyen vatandaşlarımız, artık mahalleli olarak eczane ve marketten aldığı ilaçların yetersiz kaldığını dile getirdi.

Mahallelerinde 2 günde 8 örümcek vakası yaşadıklarını ifade eden vatandaşımız, “Bir sürü çocuk var. Pencereleri, kapıları açamaz hale geldik. Fotoğrafta görülen örümcek hala evde bir yerde saklanıyor. Bir genç insanın eli büyüklüğünde” diyerek korkularını bizlerle paylaştı.

Bu yıl etrafın otlarla dolduğunu bu nedenle böyle örümcek ve böceklerin çoğaldığını ifade eden vatandaşımız, belediyenin buraları temizlemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.