banner913
banner932
banner1012

Bisiklet merakı yayılıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, son yıllarda Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu ile bazı gönüllülerin başlatmış olduğu bisiklet kullanımının ülkemizde her geçen gün yaygınlaşmaya başladığı bildiriliyor.

banner974
Bisiklet merakı yayılıyor

banner971

 

Bize gelen bilgilere göre, özellikle hafta içi çalışan vatandaşların hafta sonları mutlaka bir spor dalıyla uğraşmak istemesi sonrasında arkadaş tavsiyeleriyle başlayan bisiklet kullanımlarının toplumda her geçen gün yaygınlaştığı kaydediliyor.

Özellikle orta yaş sınıfında bulunan vatandaşlarımızın bisiklet sürerek hem spor yaptıkları hem de stres attıkları bildirilirken, birçok kişinin sağlık açısından bisiklet sürmenin faydalarından yararlandıkları bize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.