banner913
banner932
banner1012

Birçok okulda defterler bile öğrenciler tarafından alınıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı öğrenci velileri ülkemizdeki devlet okullarında önceki gün başlayan yeni eğitim yılı ile birlikte sıkıntıların birkez daha gün yüzüne çıktığını dile getirerek görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Birçok okulda defterler bile öğrenciler tarafından alınıyor

banner971

Bazı okullarda halen daha inşaat çalışmalarının devam ettiğini, bazılarında öğretmen veya müdür-muavin eksiklikleri olduğunu ifade eden veliler bunların yanında bazı ilkokullarda henüz birçok kitabın  öğrencilere dağıtılmadığını ifade ettiler.

Bunun yanında geçmişte öğrencilere kalem, silgi, cetvel ve defterlerin devlet tarafından dağıtıldığını ancak bu yıl birçok okulda defterlerin birçoğunun öğrencilere aldırıldığını dile getiren veliler “Eğitim yılı öncesinde bizden alınan kayıt ücretleri nereye gidiyor çok merak ediyoruz. Okul harcamaları yüzünden aylığımız daha ayın ortasında bitti” diyerek isyanlarını paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.