banner913
banner932
banner1012

Birçok balık türünü artık belgesellerde göreceğiz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, balık avlama tutkularının gün geçtikçe azaldığını zira hem kıyı da hem de denizde balık popülasyonun azalmaya başladığını dile getirerek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Birçok balık türünü artık belgesellerde göreceğiz

banner971

Balık avcılığı yapan vatandaşlarımız, ülkemiz denizlerinde birçok balık türünün gün geçtikçe azaldığını söyleyerek “Son bir senedir gerek kıyı avcılığında gerekse tekne avcılığında gözlemlediklerimden görürüm ki bazı balık türleri gerçekten çok azalmış durumdadır” dediler.

Ülkemiz kıyılarında yapılan ağla balık avcılığı nedeniyle birçok balık türünün neslinin bölgemizden azaldığını dile getiren vatandaşlarımız “Bir an önce önlem alınmazsa belgesellerde göreceyik artık bu canlıları” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.