banner913
banner932
banner1012

“Biraz daha duyarlı olalım”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşımız, ülkede engelli vatandaşlarımız için bazı ayrıcalıklar olması gerektiğini bunların başında park yerleri ve işyerlerine girerken rampaların olması gerektiğini belirterek şu anda ülke genelinde birçok işyerinin bunlara uymak için elinden geleni yaptığını ancak bazı vatandaşların bunların farkında bile olmadığını böyleyip, bize gönderdikleri fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
“Biraz daha duyarlı olalım”

banner971

Fotoğrafın büyük bir marketin park yerinde çekildiğini ifade eden vatandaşımız, “Fotoğrafta görüldüğü gibi hiçbir engeli olmayan bir vatandaşımız aracını engelli park yeri olarak ayrılmış olan yere park edip gitti. Bu sırada ben onu park etmemesi için uyarmama rağmen aldırış bile etmedi” diyerek olayı anlattı.

Bu araç sürücüsünün engellilere karşı hiç saygısı olmadığını iddia eden vatandaşımız “Eğer olsaydı, ben onu ‘burası engelli park yeri görmüyor musunuz?’ diyerek uyardığımda bana ‘Görüyorum ama ne olacak’ diyerek çekip gitmezdi” diye konuştu.

Toplum olarak engellilere biraz saygı göstermek gerektiğini yineleyen vatandaşımız, herkesi duyarlı olmaya davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.