banner913
banner932
banner1012

“Bir garip ülkede yaşıyoruz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı dairelerin veya kurumların gerçekten de görevlerini layıkıyla yerine getirirken bazılarının ise sorumluluklarının farkında olmadığını ifade ederek, bizlerle bazı fotoğraflar paylaşarak sitemlerini aktardılar.

banner974
“Bir garip ülkede yaşıyoruz”

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi bir anayol üzerinde bulunan aydınlatma direğinin bir araç çarpması sonucunda devrilmesi ile ortaya çıkan elektrik kabloları üzerine bir şişe geçirilerek öylesine bırakıldığını ifade eden vatandaşlarımız, “Geçir kola şişeciğini, sar gırmızı dellacığı da işlem tamam aha size sanat eseri” diyerek bir de espri yaptılar.

Bu şekilde daha birçok yerde aydınlatma direklerinin kablolarının öylesine bırakıldığını ve hiç tamirat yapılmadığını ifade eden vatandaşlarımız, "Bir garip ülkede yaşıyoruz aslında. Şaşırmamak, şaşa kalmamak bakıpta baka kalmamak lazım." diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.