banner913
banner932
banner1012

Bir anneden beklenmeyecek bir hareket

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan trafikte duyarlı bir vatandaşımız dün arkadaşıyla birlikte Lefkoşa’dan çıkıp Dikmen’e doğru ilerledikleri sırada dikkatini çeken fotoğraftaki olayla ilgili görüşlerini paylaşarak tepkisini dile getirdiler.

banner974
Bir anneden beklenmeyecek bir hareket

banner971

 

 

Yakın Doğu Bulvarı’nda görüntüledikleri bu fotoğraftaki sürücü bayanın bu yaptığının tam bir duyarsızlık olduğunu ifade eden vatandaşımız, “Çocukların ön koltukta yolculuk yapmaması gerektiği ile ilgili yapılan tüm uyarılara rağmen bu sürücü bayanımız ön koltukta çocuğuyla yolculuk yapıyor. Üstelikte çocuk koltukta oturmuyordu” dedi.

Bu sürücünün ani bir frende çocuğun kafasının cama vurmasının an meselesi olduğuna dikkat çeken vatandaşımız, “Bu gibi sürücülerin yol güvenliği veya yolcu güvenliği gibi bir düşüncesi yoktur herhalde. Ama bir anne olarak çocuğunu düşünmemesi ise ayrı bir konudur. Bir naneden beklenmeyecek bir harekettir bu” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.