banner913
banner932
banner1012

Bilboard ışıkları düzgün konulmalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Karpaz bölgesinden duyarlı bazı vatandaşlarımız, akşam saatlerinde evlerine giderken Bafra yakınlarında bulunan bir bilboard üzerindeki ışığın gözlerinin adeta içine girdiğini ve bu nedenle zor anlar yaşadıklarını ifade ettiler.

banner974
Bilboard ışıkları düzgün konulmalı

banner971

Sürücü vatandaşlarımız "Bafra’ya girerken ilk çemberde bir bilboard var. Saçtığı ışık gözümüzü alıyor ve karşıyı göremiyoruz. Her an kaza olabilir burada" diyerek bu ışığın düzeltilmesini istediler.

Bilboardların kurulurken özellikle akşam saatlerinde aydınlatılması için koyulan lambaların etrafa verdiği ışıklarının mutlaka kontrol edilmesi gerektiğini belirten sürücülerimiz “İnşallah birileri bu ışık nedeniyle kaza yapmadan düzeltilir” diyerek yetkililere seslendiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.