banner913
banner932
banner1012

Bez çantayla alışveriş desteklenmeli

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkede yaklaşık 3 ay önce yürürlüğe giren naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamanın gerçekten de çok faydalı olduğunu gözlemlediklerini ancak halen daha bazı işyerlerinin tam anlamıyla bunu uygulamaya koyamadığını dile getirdiler.

banner974
Bez çantayla alışveriş desteklenmeli

banner971

Mesarya bölgesinin en büyük süpermarketinin ücretli satılan alışveriş poşetlerinde artık isim ve logoyu kullanmadığını gözlemlediklerini belirten vatandaşlarımız “Aynı uygulama diğer tüm marketlerde de geçerli olmalı. Ücreti ödenerek satın alınan poşetler üzerinden işyeri reklamı yapılmamalı." dediler.

Bu arada bazı marketlerin ise bez çantalarla alışverişe yöneltmek için vatandaşlara bez çanta hediye ettiğini ancak bunun tam yararlı olmadığını dile getiren çevreci vatandaşlarımız, bez çantayla alışveriş yapanlar için bir kampanya yapılması ve bunun da devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini vurguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.