banner913
banner932
banner1012

Bencil ve pis bir toplumuz bizler, kimseler alınmasın!”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mesarya bölgesinin büyük beldelerinden biri olan Geçitkale sakini vatandaşlarımız gönderdikleri bazı resimlerle ülkemizin ne hale geldiğini göstererek sorguladılar.

banner974
Bencil ve pis bir toplumuz bizler, kimseler alınmasın!”

banner971

“Bu tabelanın olduğu yerdeki pisliğe bakın. Belediye temizlemez, belediye çalışanları çalışmaz dediğinizi duyar gibiyim” diyen vatandaşlarımız Geçitkale Belediyesi’nin son zamanlarda en iyi temiz çevreye sahip bir belde haline geldiğini ancak bu görüntüler nedeniyle belediyenin yine suçlu duruma düştüğünü kaydettiler. “Peki bu pisliği yapan kimler sevgili dostlar. Hepimiz bakalım bir aynaya. Acaba bu pisliği yaratanları uyarsak bu görüntüler olur mu?” diye sorgulayan bölge sakinleri Geçitkale Belediyesi’nin 140 kilometre karelik alanı olduğunu vurgulayarak çevreyi temizlemek için, canla başla didinen bir avuç insan olduğunu kaydettiler.

Belki de bu şekilde kirliliği yaratanın bölge halkı değil bu yolu kullanan sürücüler olduğunu ifade eden bölge sakini vatandaşlarımız “Kirletin; bıkmadan, usanmadan ve de utanmadan kirletin. Bencil ve pis bir toplumuz bizler, kimseler alınmasın!” diyerek isyanlarını dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.